Påmeldingen til Vestlandsmøtet 2023 har åpnet!

Bilde

Det 81. Vestlandsmøtet har latt vente på seg i to år, men 12. – 14. januar kan endelig Bergen tannlegeforening igjen invitere til Vestlandsmøte i Bergen by. Her blir det faglig påfyll og dentalutstilling i Grieghallen, og fest og basar på Festaften på Hotel Norge.

Den offisielle åpningen finner sted fredag 13. januar, men dagen før holdes det forkurs i form av fire parallelle halvdagskurs. Fredagen sparkes i gang med kunstnerisk innslag og noen ord fra formann i BTF og president i NTF, før et innholdsrikt fagprogram starter opp fult av kliniske problemstillinger og presentasjon av ulike typer behandlingsmetoder.

Parallelt med fagprogrammet på fredagen holdes egne kurs for tannpleiere og tannhelsesekretærer, og Grieghallen fylles med dentalutstilling.

Festaftenen går av stabelen fredag kveld på ærverdige Hotel Norge. Her blir det servert en nydelig fire-retters, og konferansier for kvelden er legenden og Bergenskomikeren Christoffer Schelderup.

Deltagelse på Vestlandsmøte gir 10 timer, 3 timer pr forkurs, i NTFs etterutdanningsprogram.

Klikk her for mer informasjon om fagprogrammet, nyttig informasjon og lenke til påmelding Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Sist oppdatert: 15. november 2022