Opptak av webinar om vaksineskepsis er nå tilgjengelig

Bilde

Council of European Dentists (CED) inviterte tannhelsepersonell til webinar om skepsis og kunnskap rundt vaksiner og hvordan kommunisere med pasienter i slutten av juni. Opptak av webinaret er når tilgjengelig.

Webinaret tok opp temaet vaksinetillit og -skepsis, og gmålet er å øke innsikten i helsepersonells rolle i å spre vitenskapelig kunnskap om vaksiner og immunrespons, og forbedre sin kommunikasjon med pasienter som er skeptiske.

Webinaret er spesifikt rettet mot tannleger og tannlegestudenter, og er organisert av Universitetet i Antwerpen i tråd med IMMUNION-prosjektet Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu., og i samarbeid med Coalition for Vaccination og Council of European Dentists Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu..

Webinaret gir 1 t i NTFs obligatoriske etterutdanningssystem - dette registreres manuelt på Min side / Registrering av timer (kommer)

 

Om IMMUNION

IMMUNION (“Improving IMMunization collaboration in the European UNION”) er et 2-årig prosjekt (2021-2023) og finansiert av European Union Health Programme. Målet er å øke tilliten til og bruken av vaksiner.

Sist oppdatert: 11. august 2022