NTFs landsmøte er fulltegnet

Bilde

På grunn av overveldende respons og stor påmelding er vi nødt til å sette stopp for påmeldingen til årets landsmøte i Bergen. Fredag 22. oktober er siste frist for å registrere deltakelse.

I skrivende stund er det over 2300 betalende deltakere på årets landsmøte. I tillegg kommer utstillere, foredragsholdere, gjester og tillitsvalgte. Vi har fått beskjed fra Grieghallen at vi nærmer oss maksimal kapasitet, og for ivareta både sikkerheten og den gode deltakeropplevelsen ser oss nødt til å stanse påmeldingen for årets arrangement på fredag 22. oktober.

Camilla Hansen Steinum, president NTF:

- Det er jo litt kjedelig å måtte stenge påmeldingen, men samtidig er det jo svært gledelig at det er så god påmelding til årets arrangement! Det sier mye om våre medlemmer, at de er lystne på etterutdanning og på sosialt samvær igjen. Vi gleder oss stort til et flott arrangement!

Klikk her for mer informasjon om årets landsmøte

Ingen plassreservasjon - møt opp i god tid!

Det er plassbegrensning og ingen plassreservasjon på foredragene under årets landsmøte. Spesielt gjelder dette i foredragene som går i salene Grieg Scene og Klokkeklang. Vi oppforder derfor alle deltakere til å være ute i god tid. Klikk her for å laste ned Miniprogram med salfordeling , 2.4 MB, åpnes i nytt vindu.


Lunsj

Lunsj torsdag og fredag er inkludert i deltakeravgiften, og består av lunsjpakker som deles ut fra en rekke lunsjstasjoner fordelt i utstillingen.


Fremdeles mulig å kjøpe billett til konserten fredag

Landsmøtetreffet på torsdag er fulltegnet, men det er fremdeles mulighet til å sikre seg billett til fredagens konsert med Sondre Lerche, Lars Vaular og Terje Strøm. Vi lover god musikk og god stemning!

PS: På lenken under kan man kjøpe både enkelt- og gruppebilletter til konserten uavhengig av påmelding til fagprogrammet.

Klikk her for å kjøpe billett Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Sist oppdatert: 20. oktober 2021