FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten

14. september publiserte FHI en rekke oppdateringer i sine råd til tannhelsetjenesten under covid-19-pandemien. Se egen nyhetssak for en oversikt over de viktigste endringene.

Lukk melding
FHI har publisert nye råd til tannhelsetjenesten

Lukk melding

6. september forhandles Mønsteravtalen for tannhelsesekretærer

Bilde

Årets forhandlinger om Mønsteravtalen (veiledende avtale) mellom privatpraktiserende tannleger og deres tannhelsesekretærer, blir gjennomført 6. september 2021

Forhandlingene blir avholdt hos Virke med Virke/NTF på arbeidsgiversiden, og Fagforbundet og ThsF/Parat på arbeidstakersiden.

Mønsteravtalen og protokoll fra forhandlingene (mellomoppgjør) publiseres i sin helhet under Jus og arbeidsforhold / verktøykasse. Informasjon om resultatet vil bli lagt ut på nettstedet og sendt som e-post til alle medlemmer i privat sektor så snart forhandlingene er avsluttet.

Ikke gå glipp av viktig informasjon fra foreningen din – sørg for at vi har din e-postadresse!

Er du usikker på om du har riktig e-postadresse registrert hos oss? Logg deg inn på Min side med medlemsnummer og passord, og velg Min profil for å sjekke om vi har riktig kontaktinformasjon.

Sist oppdatert: 25. august 2021