Har du husket reiseforsikring?

Bilde

Foto; Storebrand

Mange oppleve det tryggest å feriere hjemme også i sommer. Betyr det at du slipper å tenke på reiseforsikring? Gjelder reiseforsikringen i utlandet? Vår samarbeidspartner Storebrand gir deg svar på spørsmålene.

Koronaviruset har endret ferieplanene våre, og rekordmange skal nok en gang feriere i hjemlandet. Samtidig åpnes samfunnet gradvis og reiserådene letter. Hvor kan man reise og hva dekker reiseforsikringen?

Enten vi velger å tilbringe ferien hjemme eller legger ut på reise, er økonomisk trygghet viktigere enn noen gang. Gjennom Akademikerne Pluss har NTFs medlemmer tilgang på et av markedets beste reiseforsikringer.

For reiser påbegynt etter 3. juni tilbyr Storebrand reiseforsikring til både gule og røde land i EU, Schengen og Storbritannia. Forsikringen gjelder uavhengig av vaksinestatus, og også om du skulle bli smittet av korona på reisen. Reiseforsikringen gjelder som normalt på innenlandsreiser, og avbestilling blir dekket dersom du må avbestille på grunn av akutt sykdom.

På Storebrands nettsted finner du oppdatert informasjon om dekninger og begrensninger om hva og hvor reiseforsikringen gjelder.

Les mer her:

Sist oppdatert: 18. juni 2021