Midnattssolsymposiet 2021 er avlyst

Bilde

Det er svært beklagelig, men NTF ser seg nødt til å avlyse NTFs midnattssolsymposium i Tromsø for andre år på rad.

- Vi har sett frem til å møte medlemmene våre i lang tid, og gjort alt vi kan for å finne alternative datoer og opplegg for å slippe å kansellere, men har dessverre ikke lykkes, sier utdanningssjef i NTF, Øyvind Asmyhr.

Plaster på såret

Selv om det ikke blir noe av årets Midnattssolsymposium, kan utdanningssjefen trøste med at det finnes andre ting å se frem til på kursfronten i år.

- Vi lanserer nyvinningen NTFs Digitale Fagdag i september, og så har vi selvfølgelig landsmøtet, som i år skal avholdes i Bergen, sier Asmyhr entusiastisk. Landsmøtet er først i begynnelsen av november, så NTF satser fullt på at hele befolkningen er vaksinert og kan treffes for faglig påfyll, selv om man nok fremdeles må ta høyde for strenge smittevernstiltak.

– Vi tar smittevernet på alvor, men tror det er viktig å kunne møtes igjen, og ser svært frem til det. Vi jobber for tiden med å ferdigstille et meget solid fagprogram som vil presenteres i juni. Vi gleder oss også til å lansere den nye digitale fagdagen veldig snart, så følg med i NTFs kommunikasjonskanaler, oppfordrer utdanningssjefen.

NTF vil komme enda sterkere tilbake med symposier i både Oslo og Tromsø i 2022.

Hold av følgende datoer:

  • 15. september 2021– NTFs digitale fagdag, Nettbasert
  • 4. – 6. november 2021 – NTFs landsmøte, Bergen
  • 10. - 11. mars 2022 – NTFs symposium, Oslo
  • 16. - 17. juni 2022 – NTFs Midnattssolsymposium, Tromsø
Sist oppdatert: 14. mai 2021