Påmeldingen til NTFs symposium 2021 har åpnet

Påmeldingen til NTFs symposium 2021 har nå åpnet! Temaet for årets symposium er den livslange pasientoppfølgingen, og har fatt tittelen «Tenner og kjevekam – konsekvensene av vår behandling fra barne- og ungdomsår til den eldre pasient».

forside fagprogram symposium

Symposiet vil bestå av to paralleller, en for tannleger/tannpleiere og en for tannhelsesekretærer.

Tid: Torsdag 11. mars kl. 0900 - 1630 & fredag 12. mars kl. 0900- 1545

Sted: Nettbasert

Last ned fagprogram for NTFs symposium 2021 , 3.7 MB, åpnes i nytt vindu.

Kurset vil inneholde et bredt og representativt utvalg av kliniske problemstillinger fra de fleste disipliner innen odontologien, med kliniske foredrag innen diagnostikk og teknikk, forskning og behandling. Den eldre pasientgruppen, med stadig flere tenner i behold, gir tannlegene flere kliniske utfordringer enn tidligere, og vil bli viet ekstra oppmerksomhet.

Det vil også være en egen parallell for tannhelsesekretærene, som særlig fokuserer på den utfordrende hverdagen som utspiller seg på et tannlegekontor. Forelesningene vil gi tips til rutiner for godt klinisk samarbeid, teknisk utførelse, materialer og instrumenter, men også om ergonomi på arbeidsplassen.

Delta live eller se symposiet i opptak
Hvis du ikke har mulighet til å delta direkte kan du se foredragene i opptak når det passer deg. Opptakene vil være tilgjengelige i to uker etter at symposiet er over.

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du under Kurs og utdanning:

Sist oppdatert: 20. januar 2021