Rekordoppslutning rundt årets landsmøte

Årets digitale storsatsing har blitt møtt med god respons hos medlemmene, og påmeldingen så langt tyder på ny deltakerrekord.

NTFs landsmøte er årets store begivenhet og er hvert år svært godt besøkt. Det var derfor knyttet stor spenning til mottakelsen av årets digitale variant. Alt tyder på at medlemmene er godt fornøyde med både det faglige innholdet, tematikk og foredragsholdere på fagprogrammet. Selv om det fremdeles er snaue tre uker igjen til det braker løs, er det allerede like mange påmeldte som det var deltakere på fagprogrammet i rekordåret 2017. Så langt er det i underkant av 2 600 påmeldte til årets arrangement, hvorav over 1 600 er tannleger. Det er i tillegg langt flere påmeldte tannpleiere og tannhelsesekretærer enn tidligere.

- Dette overgår alle våre forventninger. Responsen fra medlemmene er fantastisk og tallene for påmelding utrolig gledelige. Det inspirerer alle som jobber med årets landsmøte til å stå på enda litt mer og sørge for at dette virkelig blir den opplevelsen som vi har lovet deltakerne. Den store oppslutningen forplikter, så nå sparer vi ikke på kreftene, men setter alle kluter til, sier en entusiastisk Morten Harry Rolstad, generalsekretær i Tannlegeforeningen.

- Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på det faglige innholdet på årets arrangement, sier fagsjef Øyvind Asmyhr fornøyd. - Både sekretariatet og fag- og etterutdanningsutvalget har jobbet hardt for å sy sammen et arrangement med uvante og utfordrende forutsetninger. Da er det utrolig gledelig å se at det blir møtt med rekordstor interesse og få bekreftet at medlemmene ser mulighetene for kompetanseheving gjennom digital læring, legger han til.

Også president Camilla Hansen Steinum er fornøyd og glad for den gode påmeldingen:

- Jeg er stolt av medlemmene som i en utfordrende tid setter av tid til kompetanseheving og støtter opp om foreningens arbeid og årets nyskaping - det digitale landsmøtet. Nå er det viktigere enn noen gang å være en del av et fellesskap – og det er vi i Tannlegeforeningen. Takk til alle som bidrar og alle som støtter opp om arrangementet – jeg gleder meg! sier presidenten.

Fakta og høydepunkter, NTFs landsmøte 2020

  • Dato: 29. - 30. oktober 2020
  • Sted: Nettbasert
  • Åpningsseremoni med åpningsforedrag, prisutdelinger, underholdning og samtale mellom NTFs president Camilla Hansen Steinum, ass. helsedirektør i Helsedirektoratet Espen Rostrup Nakstad, avd. direktør i FHI Line Vold og programleder Erik Wold
  • Fire timers pasientbehandling direktesendt fra klinikk
  • Fagprogram fredag med 14 foredrag for tannleger som kan sees enten direkte eller i opptak
  • Heldagsprogram (fredag) for tannhelsesekretærer/tannhelseteamet
  • Presentasjoner av masteroppgavene nominert til NTFs studentforskerpris
  • Digital utstillerarena for produktpresentasjoner, nyheter, kundemøter og gode tilbud fra sentrale leverandører

Ikke meldt deg på?
Det er ikke for sent å melde seg på - Gå direkte til påmelding Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Ønsker du å være utstiller?
Det er fremdeles muligheter for å bli med som utstiller!
Les mer om løsningen og hvordan du melder deg på som utstiller på www.delegia.com Lenke til et annet nettsted.

Les mer:

Registrer deg på Facebookarrangementet NTFs landsmøte 2020 Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for mer om de ulike foredragene og oppdatert informasjon

Sist oppdatert: 9. oktober 2020