Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding

Nye episoder av Odontopoden

Bilde

Fra venstre: programleder Øyvind Berdal, advokat John Frammer, president Camilla Hansen Steinum.

Tema for episodene er de oppdaterte anbefalingene til tannhelsetjenesten fra Helsedirektoratet og typiske spørsmål når det gjelder ansattes arbeidsforhold.

Fast gjest og president i Tannlegeforeningen, Camilla Hansen Steinum, visepresident Heming Olsen Bergem og advokat og leder i Tannlegeforeningens avdeling for jus og arbeidsliv, John Frammer er gjester.

Episodene finner du i din podcastapp (f.eks Spotifylenke til et annet nettsted, Apple Podcastslenke til et annet nettsted) og på SoundCloudlenke til et annet nettsted.

Vi lager nye episoder regelmessig, og vi hører gjerne fra deg som er medlem dersom du har forslag til tema, gjester eller andre innspill til Odontopoden.

Send en e-post til programleder Øyvind Berdal på ob@tannlegeforeningen.no.

For mer informasjon om riktig bruk av smittevernutstyr, se også videoen under:

Sist oppdatert: 6. mai 2020