Ny episode av Odontopoden om anbefalingene fra Helsedirektoratet

Bilde

Gjester i episoden er president Camilla Hansen Steinum og visepresident Heming Olsen-Bergem. Nå finner du oss også på Spotify.

Det er åpnet for gradvis opptrapping av drift i tannhelsetjenesten på bakgrunn av anbefalingene fra Helsedirektoratet.

I denne episoden av Odontopoden snakker vi om disse anbefalingene, hva de innebærer og hvordan man skal rette seg etter dem.

Episoden finner du på Spotifylenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og Apple Podcastslenke til et annet nettsted.

Vi informerer når det publiseres nye episoder, og vi jobber med å publisere podcasten på Apples plattform og andre steder der du lytter til dine podcaster.

Vi planlegger å lage nye episoder regelmessig, og vi hører gjerne fra deg som er medlem dersom du har forslag til tema, gjester eller andre innspill til Odontopoden.

Send en e-post til programleder Øyvind Berdal på ob@tannlegeforeningen.no.

Sist oppdatert: 11. september 2020