Oppdaterte råd og retningslinjer

25. mai: Både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) har oppdatert sine nettsider med anbefalinger og råd til tannhelsetjenesten.

Lukk melding
Oppdaterte råd og retningslinjer

Lukk melding

Ny episode av Odontopoden om anbefalingene fra Helsedirektoratet

Bilde

Gjester i episoden er president Camilla Hansen Steinum og visepresident Heming Olsen-Bergem. Nå finner du oss også på Spotify.

Det er åpnet for gradvis opptrapping av drift i tannhelsetjenesten på bakgrunn av anbefalingene fra Helsedirektoratet.

I denne episoden av Odontopoden snakker vi om disse anbefalingene, hva de innebærer og hvordan man skal rette seg etter dem.

Episoden finner du på Spotifylenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og Soundcloud.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

En samlet oversikt over episodene finnes på NTFs Spotifyprofillenke til et annet nettsted og NTFs SoundCloud-profillenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Vi informerer når det publiseres nye episoder, og vi jobber med å publisere podcasten på Apples plattform og andre steder der du lytter til dine podcaster.

Vi planlegger å lage nye episoder regelmessig, og vi hører gjerne fra deg som er medlem dersom du har forslag til tema, gjester eller andre innspill til Odontopoden.

Send en e-post til programleder Øyvind Berdal på ob@tannlegeforeningen.no.

Sist oppdatert: 22. april 2020