Hjem     Medlem

Lyst til å være med og forbedre NTFs nettsider?

Tannlegeforeningen har startet en prosess med å forbedre og fornye våre nettsider. For å lykkes i dette arbeidet ønsker vi å kartlegge hva som fungerer og hva som ikke fungerer på vårt nettsted. Vi har derfor opprettet en undersøkelse som sendes ut per e-post til alle medlemmer hvor man kan komme med ris, ros og andre tilbakemeldinger.

forside web Undersøkelsen vil gi oss verdifull innsikt om medlemmers og andre besøkendes bruk av www.tannlegeforeningen.no og NTFs kommunikasjonskanaler. Resultatene vil vi ta med oss i vårt videre arbeid med å forbedre og fornye NTFs nettsider.

Undersøkelsen er anonym og tar ca 3 minutter å gjennomføre.

Hvis du ikke har mottatt link til undersøkelsen i epost, evt om du ikke er medlem av NTF, kan du delta i undersøkelsen her: Klikk her for å gå til undersøkelsen

På forhånd takk for hjelpen!

Har du ytterligere spørsmål, innspill og/eller ønsker til nettstedet kan du ta kontakt med nettredaksjonen@tannlegeforeningen.no

Den norske tannlegeforening

Publisert: 06.09.2018