Ny veileder - Tannhelsetjenesten i nye regioner

Regionreformen vil for ansatte og tillitsvalgte kunne bli en krevende omstillingsprosess. NTF har derfor laget en veileder til foreningens tillitsvalgte og medlemmer med en oversikt over prosessen.

Veileder regionsreform FORSIDERegionreformen med sammenslåing av fylkeskommuner til større regioner er i full gang. Reformen vil for ansatte og tillitsvalgte være en omstillingsprosess som kan være krevende å gjennomføre i tillegg til at tjenester skal leveres som normalt. NTF har laget en veileder som gir en oversikt over selve prosessen med sammenslåingene og peker på viktige rettigheter og plikter for ansatte som tillitsvalgte og medlemmer bør være oppmerksomme på.

Mer informasjon om veilederen, samt relevante linker og dokumenter er tilgjengelig for innloggede medlemmer på Jus og arbeidsliv / Offentlig sektor / Tannhelsetjenesten i nye regioner

Publisert: 15.03.2018