Grønn bølge blant Akademikernes medlemmer

Miljøpartiet de grønne er nå det tredje største partiet blant Akademikernes medlemmer, viser en meningsmåling gjennomført av Respons for Akademikerne.

miljø_akademikerneMiljøpartiet de grønne oppnår ni prosent i undersøkelsen, mot fem prosent i forkant av forrige kommunevalg.

Åtte av ti Akademiker-medlemmer opplyser også at de har endret livsstil i klimavennlig retning. Brutt ned på medlemsforeninger er tallene for Tannlegeforeningen enda "grønnere" - blant medlemmene fra NTF som deltok i undersøkelsen svarte hele 89% at de hadde foretatt klimavennlige livsstilsendringer de siste to årene. 80% av tannlegene sier de resirkulerer mer, godt over halvparten reiser mindre med bil og 63% har redusert kjøttforbruket.

Dette lover godt frem til Landsmøtet da årets tematikk er miljø og bærekraft!

Foto: Akademikerne

Les mer om undersøkelsen på www.akademikerne.no

Publisert: 05.07.2019