Hjem     Organisasjonen

Tannlegeforeningen og Akademikerne støtter opp om Pride

Tannlegeforeningen er opptatt av å vise at vi er en forening hvor alle kan føle seg trygge og velkomne, og ønsker å synliggjøre dette ved å delta på arrangementer som bidrar til mangfold. NTF har derfor valgt å støtte opp om Pride.

Camilla profilbilde pride- En fagforening skal arbeide for medlemmenes rettigheter, og motkjempe diskriminering - uansett om det er grunnet kjønn, alder, etnisitet eller seksuell orientering, og det er helt naturlig at NTF støtter opp om dette, sier president Camilla Hansen Steinum.

Som et symbol har NTF endret profilbilde på Facebook, og laget ulike Facebook-bilderammer som medlemmer kan benytte seg av. Rammene finner du ved å søke på #NTF eller #Tannlegeforeningen (se bilde for eksempel)

NTF oppfordrer også medlemmer til å være med i parader og andre markeringer som skjer denne uken. I Oslo går paraden lørdag 22. juni, hvor Akademikerne går samlet under samme banner. Oppmøte er kl.12.00, og paraden starter kl. 13.00.

De som ønsker å delta kan vise dette på Facebook-arrangementet til Akademikerne her.

Publisert: 18.06.2019