Hjem     Medlem     For studenter

Nytt styre i NTF Student

Tradisjonen tro ble det gjennomført årsmøte i NTF Student under Geilo-seminaret 26-27. januar. På møtet ble det valgt nytt styre for studentforeningen, og handlingsplanen 2019 ble gjennomgått.

NTF-Student-logo_600px
Handlingsplan

Det ble vedtatt at foreningen skal jobbe med følgende utvalgte saker i perioden 2019-2020:

1. Politisk påvirkning
NTF Student vil ivareta studentenes stemme i relevante saker innad i NTF og i samfunnsdebatten.

2. Studiehverdagen
NTF Student mener det er viktig at odontologistudiene holder høyest mulig kvalitet med motiverte studenter. NTF Student har til hensikt å ha god dialog med studiestedene og støtte opp om arbeidet ved studieutvalgene.

NTF Student vil:

• Arbeide for motivasjonsfremmende tiltak for å styrke tannlegeidentiteten.
  • Arbeide for høy kvalitet ved studiestedene
  • Arbeide for å utjevne kjønnsfordelingen ved odontologistudiene

3. Verving og synliggjøring
NTF Student vil arbeide for økt engasjement og foreningstilhørighet i studietiden.

NTF Student vil:

• Arbeide for elektroniske, lokale valg
  • Arbeide for å øke studentenes kunnskap om NTF-S og medlemsfordelene
  • Arbeide for å rekruttere nye tillitsvalgte til NTF-S
  • Arbeide for å gjøre NTF-S mer synlig for utenlandsstudentene
  • Arbeide for å videreutvikle studenthjørnet på NTFs torg under landsmøtet
  • Arbeide for at NTF Students styremedlemmer får godkjent fravær for deltakelse ved følgende av NTFs arrangementer: representantskapet/ledermøte, Forum for tillitsvalgte, Landsmøtet.

4. Kurs og samarbeid
NTF Student vil spille en aktiv rolle for å hjelpe medlemmene med å bygge nettverk og gjøre dem best mulig forberedt til yrkeslivet.

NTF Student vil:

• Arbeide for tverrfaglig samarbeid med relevante studentforeninger som for eksempel de andre Akademikerforeningene om tema av interesse
  • Arbeide for at NTFs lokalforeninger skal utvikle et bedre tilbud til nyutdannede tannleger i form av tilpassede kurs, nettverk og sosiale arrangementer

Møtedelegatene valgte også leder, nestleder og informasjonsansvarlig blant de valgte styrerepresentantene fra studieinstitusjonene. Styret består av to representanter fra hver av de tre norske universitetene med tannlegestudier samt to som representerer de utenlandske institusjonene.

Styret for NTF Student 2019/2020

Styret i NTF Student består av:

• Leder: Vegard Hauge Svartveit (fjerdeårsstudent ved UiB)
  • Nestleder: Awais Aslam (tredjeårsstudent ved UiO)
  • Informasjonsansvarlig: Mille Myking Bjørnsen (førsteårsstudent ved UiB)
  • Kamran Mahmood (fjerdeårsstudent ved UiO)
  • Fredrik Paulsen (tredjeårsstudent ved UiT)
  • Lise Sund (tredjeårsstudent ved UiT)
  • Yasmin Najafian (fjerdeårsstudent ved Det jagellonske universitet, Krakow)
  • Carl Magnus Kjølstadmyr (tredjeårsstudent ved Det jagellonske universitet, Krakow - ikke på bildet)

IMG_6601

Fra venstre til høyre: Fredrik Paulsen, Yasmin Najafian, Lise Sund, Vegard Hauge Svartveit, Kamran Mahmood, Mille Myking Bjørnsen, Awais Aslam. Ikke på bildet: Carl Magnus Kjølstadmyr