Hjem     Medlem     For studenter

Hils på interimsstyret i NTF Student

Fredag 20. mai møttes interimsstyret for NTF Student for første gang. Arbeidet med en ny studentforening har dermed kommet et godt skritt videre!

Fra venstre:
Mohammedreza Sefidroodi (UiB), Ole Kristian Lobekk (UiB), Thea Torres (UiT), Fredrik Paulsen (UiT), Eugén Sveinsen Treimo (UiO) og Sajad Maghsoudi (UiO)

Leder arbeidet videre

Møtet den 20. mai var det første møtet etter at studentforeningen ble opprettet 1. januar i år. Interimsstyret har nå fått oppgaven med å lede foreningen frem til valg av ordinært styre i november 2016. Interimsstyret vil ha oppgaver med medlemsverving, aktiviteter og arrangementer på studiestedene, utvikling av logo og profilering, Akademikernes studentsamarbeid, samt valgprosessen og avviklingen av NTF-S første årsmøte.

Vi ønsker dem lykke til og gleder oss til å følge prosessen videre!

Publisert: 29.05.2016