Husk frist for lav påmeldingsavgift for årets Midnattssolsymposium!

2. april øker prisene for å delta på årets Midnattssolsymposium og påmeldingen åpner for ikke-medlemmer. Benytt deg av sjansen til å sikre deg plass til redusert pris nå!

14.- 15. juni 2018 inviterer vi til faglig påfyll og hyggelig selskap i Nordens Paris mens midnattssola står på sitt høyeste. I år er temaet "Den godt voksne pasienten". Snakk med kolleger, venner og kullkamerater og meld dere på til årets nord-norske høydepunkt i NTFs etterutdanning!

Meld deg på nå!

Program_Midnattssolsymposiet-2018_print_v2 Påmeldingsfrist: 2. april 2017
Påmelding før fristen er reservert NTFs medlemmer.
Etter denne dato åpnes det for andre.

Tid: 14. - 15. juni 2018
Sted: Clarion Hotel The Edge, Tromsø (Kaigata 6, 9257 Tromsø)

I tillegg til et faglig utbytte ønsker vi å skape en sosial ramme rundt arrangementet. Torsdag 14. juni inviterer vi derfor til festaften med treretters middag med aperetiff og underholdning.

Last ned program for Midnattssolsymposiet 2018 (pdf)

Medlemstilbud - Book en jurist

PS: Husk at du har muligheten til å booke en jurist under Midnattssolsymposiet - klikk her for mer informasjon

Publisert: 23.03.2018