Akademikerne vokser!

/ 08.11.2019

Akademikerne har hatt en medlemsvekst på totalt 4,7 prosent så langt i år. Det betyr nesten 10 000 flere medlemmer.

Ny medlemsfordel - TrinnVis

/ 06.11.2019

NTF har i samarbeid med TrinnVis utarbeidet et nettbasert styrings- og kvalitetssystem som er spesialtilpasset tannlegevirksomheter.

Ny podcast fra Helsedirektoratet

/ 06.11.2019

Helsedirektoratet har lansert en ny podcast med tema "motiverende intervju" som skal hjelpe helsepersonell med å motivere pasienter til å slutte å snuse, spise sunnere eller på andre måter endre livsstil.

Arbeidsgruppe støtter ikke Høies tannreguleringskutt

/ 04.11.2019

Utvalget som har vurdert kjeveortopedi gruppe C mener Høies kuttforslag går for langt. Dette fremgår av en ny rapport fra Helsedirektoratet.

​Takk for i år - Landsmøtet 2019

/ 03.11.2019

Da er nok et vellykket landsmøte og Nordental over, og vi kan se tilbake på tre særdeles innholdsrike og hyggelige dager på Norges Varemesse!

Priser og hederstegn på årets landsmøte

/ 01.11.2019

Under åpningen av Landsmøtet ble det delt ut hederstegn, NTFs pris for undervisning og forskning, samt Tidendes pris for beste kasuspresentasjon. Fredagen foregikk også utdelingen av NTFs studentforskerpris og beste stand på Nordental.

Landsmøtet 2019 er i gang!

/ 31.10.2019

Med en meget engasjert tale fra NTFs president, fengende musikk og fullsatt sal ble landsmøtet åpnet torsdag formiddag.

Fastlåst situasjon om tilbakebetaling i Buypass-sakene

/ 21.10.2019

NTF møter manglende forståelse fra myndighetene om tilbakebetalingskrav fra Helfo der problemet kun er bruk av feil buypasskort.