Påmeldingen til NTFs landsmøte 2018 har åpnet!

/ 13.08.2018

I dag åpnet påmeldingen til NTFs landsmøte 2018. Vi ønsker velkommen til Lillestrøm og tre dager tettpakket med faglig påfyll, dentalutstilling og et spennende sosialt program!

Høie konkluderer om stønad til tannregulering uten faglig grunnlag

/ 10.08.2018

Det har vært flere saker i media etter at statsråd Bent Høie nylig uttalte at han ønsker å kutte i stønadsordningen til tannregulering for pasienter i gruppe 8C (klart behov). Tannlegeforeningen reagerer sterkt på at Høie vil konkludere før regjeringen har sett på det faglige grunnlaget for et slikt kutt.

​Stort internasjonalt tannlegestudentmøte i Oslo

/ 06.08.2018

EDSA (European Dental Student Association) finner sted fra 20. - 25. august. NTF og NTF-Student (NTF-S) støtter opp om arrangementet som samler tannlegestudenter fra hele Europa.

Odontologi på topp tre over de vanskeligste studiene

/ 20.07.2018

I underkant av hundre tusen spente unge får i disse dager svar på om studiedrømmen går i oppfyllelse. Odontologi er igjen et av de vanskeligste studiene å komme inn på.

​Helsedirektoratet har revidert SMT-listen

/ 05.07.2018

Helsedirektoratet har revidert listen over sjeldne medisinske tilstander (SMT) fra 1. juli 2018.

Munn- og halskreftdagen 2018

/ 03.07.2018

Munn- og halskreftforeningen inviterer til en nasjonal fagdag om munn- og halskreft mandag 17. september 2018. Målgruppen for arrangementet er spesialister, helsepersonell som jobber med hode-halskreft, tannleger og andre interesserte.

Ønsker du feriestopp av Tidende?

/ 02.07.2018

Tidende distribueres med bud til de fleste av mottakerne, og mange får bladet på dørmatten sammen med morgenavisene. Hvis du melder feriestopp av avisen, stoppes imidlertid ikke automatisk leveringen av Tidende.

Tannleger sender flere bekymringsmeldinger

/ 30.06.2018

Ferske tall fra SSB viser at det har vært en kraftig økning i antall bekymringsmeldinger som blir sendt fra tannhelsetjenesten til barnevernet. I fjor sendte tannhelsetjenesten totalt 768 bekymringsmeldinger til barnevernet - mot 582 i 2014.