Tannlegeforeningen er med i Gjør kloke valg-kampanjen

/ 06.12.2018

"Gjør kloke valg" er en kampanje mot overdiagnostikk og overbehandling. NTF har utviklet seks råd til tannleger i klinisk praksis med anbefalinger, undersøkelser og behandlinger som kan være unødvendige og i verste fall skadelige.

Tannlegeforeningen støtter opp om Fastlegedagen

/ 05.12.2018

Legeforeningen markerer Fastlegedagen i dag, onsdag 5. desember. Dagen brukes til å skape ekstra oppmerksomhet om fastlegeordningen, og vise hvor stolte fastlegene er av yrket sitt.

Utvidet frist for lav påmeldingsavgift Januarkurs 2019

/ 03.12.2018

Fristen for påmelding til lav avgift gikk egentlig ut 1. desember, men det er fremdeles ledige plasser, så fristen er utsatt til fredag 7. desember. Benytt deg av sjansen til å sikre deg plass til redusert pris nå!

Årets julegave går til Kirkens Bymisjon

/ 29.11.2018

NTF har en tradisjon for å gi en årlig julegave til en utvalgt veldedig organisasjon. Vi har valgt å gjøre dette i stedet for å sende julekort, dvs at pengene som ville gått til trykking og porto i stedet går til et godt formål. I år er det Kirkens bymisjon som har mottatt gaven.

Husk påmeldingsfristene for vårens TSE kurs!

/ 27.11.2018

Vårens TSE moduler går av stabelen i Alta, Kristiansand, Gjøvik og Kristiansund/Molde. 15. desember er første påmeldingsfrist. Meld deg på nå for å sikre deg plass (og 75 timer i NTFs etterutdanningssystem).

Fokus på munnhelse i Sykepleien

/ 23.11.2018

Sykepleien har i de siste utgavene hatt flere gode artikler om viktigheten av god oppfølging av munnhelsen, blant annet hos pasienter som har hatt slag, har demens eller har vært gjennom kreftbehandling.

Revidert veileder - tannhelsetjenester til flyktninger og asylsøkere

/ 22.11.2018

Veileder for helsetjenestetilbudet til flyktninger, asylsøkere og familiegjenforente (IS-1022) ble oppdatert 16. oktober 2018 med revidert innhold om tannhelsetjenester.

Norsk Tannvern vedtatt oppløst

/ 22.11.2018

Den 11. september 2018 vedtok styret i Norsk Tannvern enstemmig, på grunn av finansiell usikkerhet, å avvikle Norsk Tannvern. Vedtaket ble godkjent av den ekstraordinære generalforsamlingen som ble holdt 20. november.