Gjør deg klar til Stopptober

/ 03.09.2019

I 2018 lanserte Helsedirektoratet Stopptober – en 28-dagers masseoppfordring om å slutte med røyk og snus. Kampanjen gjentas i 2019, og det er nå mulig å bestille Stopptober-materiell for dem som ønsker å støtte opp under årets kampanje.

NTF trenger ny fagsjef (tannlege)!

/ 02.09.2019

Vil du bruke utdanningen og erfaringen din til å påvirke fremtidens tannhelsetjeneste? Vi søker en dyktig tannlege til stilling som fagsjef i foreningens sekretariat.

Akademikerne inviterer til høstkonferanse om grønn vekst

/ 30.08.2019

Hvordan skal vi oppnå vekst og samtidig skape de grønne kunnskapsarbeidsplassene Norge og verden trenger? 17. oktober inviterer Akademikerne til konferanse for å diskutere hvordan vi skal komme fra kunnskap til handling.

Ny informasjonskampanje fra Helfo

/ 29.08.2019

Helfo lanserer en informasjonskampanje som tar sikte på å gjøre det lettere for helseaktører å sette frem riktige refusjonskrav for undersøkelser og behandling.

Budapestklinikken får refs for villedende markedsføring

/ 28.08.2019

Tannlegeforeningen har ved flere anledninger varslet Forbrukertilsynet om Budapestklinikkens markedsføring. Tilsynet har konkludert med at markedsføringen ikke har vært i tråd med norsk lov og pålagt Budapestklinikken om å endre måten de markedsfører sine tjenester på.

​Danske Bank lanserer Apple Pay

/ 23.08.2019

Apple Pay er nå tilgjengelig for Danske Banks kunder i Norge.

​Akademikerne deltar i Klimabrølet

/ 20.08.2019

Akademikerne slutter opp under aksjonen "Klimabrølet" - en aksjon som skal oppfordre politikerne til å føre en mer klimavennlig politikk.

​Påmeldingen til NTFs landsmøte 2019 har åpnet!

/ 15.08.2019

Nå kan du endelig melde deg på årets faglige høydepunkt - NTFs Landsmøte 2019! Vi ønsker velkommen til Lillestrøm og tre dager tettpakket med faglig påfyll, dentalutstilling og et spennende sosialt program!