Oppfølgingsmøte Grefsenerklæringen mot vold mot barn

/ 26.04.2018

I fjor signerte alle landets helsetopper "Grefsenerklæringen mot vold mot barn". Torsdag 26. april inviterte Barneombudet og Helsedirektoratet til oppfølgingsmøte hvor de ulike aktørene fortalte hvilke tiltak som er iverksatt og hva som gjenstår i arbeidet.

Kurskatalog sommer/høst 2018 er klar!

/ 25.04.2018

Etterutdanningskatalogen for sommer/høst 2018 er nå publisert under "Kurs og utdanning". Nytt av året er at kurskatalogen KUN publiseres digitalt, og altså ikke kommer med mai-nummeret av Tidende.

Tannlegeforeningen på innspillsmøte hos Blankholmutvalget

/ 18.04.2018

18.april var Tannlegeforeningen på innspillsmøte hos Blankholmutvalget, det regjeringsoppnevnte utvalget som skal se på prioriteringer i det kommunale helse- og omsorgstilbudet i kommunen og tannhelsetjenesten.

Folket har stor tillit til tannlegenes faglig dyktighet

/ 12.04.2018

Over 90% av befolkningen har tillit til at tannleger i Norge er faglig kvalifiserte til å gi den behandlingen man har behov for. Faglig dyktighet er også det flest legger vekt på ved valg av tannlege. Dette viser resultatene fra årets Helsepolitiske barometer.

Følg lønnsforhandlingene 2018

/ 05.04.2018

I dag gikk startskuddet for årets lønnsforhandlinger da forhandlingene i staten åpnet. Følg utviklingen i forhandlingene her.

Nye avtaler med Norsk Helsenett

/ 05.04.2018

Grunnet EUs nye personvernforordning (GDPR) som trer i kraft i Norge 25. mai vil Norsk Helsenett (NHN) sende ut informasjon om ny databehandleravtale til alle kundene sine, inkludert medlemmer av Tannlegeforeningen. Avtalene kan signeres digitalt.

​Arbeidskurs - Den enkle kronen

/ 03.04.2018

Ferdighetstrening i preparering, avtrykkstagning og sementering. Kurset holdes på Ferdighetssenteret ved UiO der det nyeste undervisningstekniske utstyret er tilgjengelig for kursdeltagerne.

Utvidet frist for lav påmeldingsavgift for årets Midnattssolsymposium!

/ 03.04.2018

Fristen for påmelding til lav avgift gikk ut 2. april, men på grunn av påsken har vi besluttet å utvide fristen til 13. april. Påmeldingen har likevel åpnet for ikke-medlemmer. Benytt deg av sjansen til å sikre deg plass til redusert pris nå!