Over 50 og med en gründer i magen?

/ 12.12.2019

Akademikerne Næringsdrivende inviterer til frokostseminar for akademikere i alderen 50-67 som ønsker råd og tips om etablere egen virksomhet.

Fluortannkrem er ikke farlig

/ 03.12.2019

Skiforbundets forbud mot fluor i skismøring har fått stor oppmerksomhet, og NTF har fått en rekke spørsmål om også fluortannkrem er skadelig. Her er våre svar på de viktigste spørsmålene om fluor. Og nei, fluortannkrem er ikke farlig.

Nye styringsdokumenter

/ 02.12.2019

En rekke nye styringsdokumenter ble vedtatt av representantskapet. De endelige, korrekturleste versjonene av dokumentene vil bli publisert på NTFs nettsted så snart de foreligger.

Valgresultat - NTFs representantskapsmøte 2019

/ 02.12.2019

Oversikt over alle tillitsvalgtsverv som ble valgt av årets representantskap.

​Nye vedtekter vedtatt av NTFs representantskap

/ 01.12.2019

Etter en grundig prosess som involverte hele organisasjonen, la NTFs hovedstyre frem forslag til reviderte vedtekter og reglementer på årets representantskapsmøte. Etter noen tekniske utfordringer, en god del diskusjon og en rekke endringer og justeringer ble de nye vedtektene vedtatt med 87 mot 2 stemmer.

Nye regler for obligatorisk etterutdanning

/ 30.11.2019

Hovedstyret har gjennomført en evaluering av dagens ordning for obligatorisk etterutdanning (OEU), og la frem forslag til nye regler for ordningen på årets representantskapsmøte. De nye reglene ble vedtatt med 76 mot 15 stemmer, og vil tre i kraft januar 2021.

Tilbydere av tannbehandling i utlandet må endre sin markedsføring

/ 30.11.2019

Etter klage fra Tannlegeforeningen har Forbrukertilsynet gitt tilbydere av tannbehandling i utlandet klar beskjed. Aktørene underkommuniserer de negative aspektene ved tannbehandling i utlandet og må endre markedsføringen av tilbudet. Forbrukertilsynets utspill er et viktig gjennomslag for Tannlegeforeningen.

Julekonkurranse

/ 29.11.2019

Vinn en julepakke med sitteunderlag, termos og julegodt fra Danske Bank og Den Norske Tannlegeforening.