If fjerner krav til valg av tannlege

/ 23.05.2019

Forsikringsselskapet If lytter til NTF og endrer vilkårene i tannhelseforsikringen sin etter dialog med foreningen. Pasienter med Ifs tannforsikring kan nå velge tannlege fritt.

Nytt TANK-kurs om bivirkninger fra odontologiske biomaterialer

/ 13.05.2019

Vi har nå lansert et nytt nettbasert kurs som skal gi gode kunnskaper om innholdet i Helsedirektoratets "Retningslinjer for utredning og behandling ved mistanke om bivirkninger fra odontologiske biomaterialer".

NTF på høring om folkehelsemeldingen

/ 09.05.2019

Folkehelsemeldingen "Gode liv i eit trygt samfunn" ble lagt frem i april, og 9. mai var NTF på Stortinget for å spille inn våre synspunkter - blant annet at den orale helsens betydning er utelatt, og at tobakksstrategien i meldingen er lite ambisiøs.

Årsrapport Council of European Dentists (CED)

/ 07.05.2019

Bli bedre kjent med CED i deres årsrapport for 2018. Rapporten har fått tittelen "Evolving for the future of dentistry".

​Ny fordelsavtale med Bertel O. Steen

/ 02.05.2019

Tannlegeforeningens avtale med Bertel O. Steen er nå overført og administreres gjennom Akademikerne Pluss. Avtalen gir deg som medlem rett til rabatt på alle bilmerker som selges av Bertel O. Steen.

Akademikerne bryter forhandlingene i både Stat, KS og Oslo Kommune

/ 01.05.2019

Manglende vilje til å følge opp avtale om offentlig tjenestepensjon i stat, nedprioriterte lektorer i KS og ingen satsing på lokale forhandlinger i Oslo kommune er årsaken.

Kurskatalogen sommer/høst 2019 er klar!

/ 23.04.2019

Etterutdanningskatalogen for sommer/høst 2019 er nå publisert og mange av kursene har åpnet for påmelding. Vi minner om at kurskatalogen KUN publiseres digitalt, og kommer altså ikke med april-nummeret av Tidende.

NTF i dialog med Forbrukerrådet om hvakostertannlegen.no

/ 11.04.2019

Den norske tannlegeforening (NTF) er igjen i dialog med Forbrukerrådet om markedsportalen hvakostertannlegen.no. Forbrukerrådet har varslet at de er i gang med å sende ut informasjon om oppdatering av prisportalen, og vi minner om at tannhelsepersonell har en lovpålagt plikt til å holde sine priser oppdatert.