Juridisk rådgivning stengt uke 29

Grunnet ferieavvikling vil NTFs juridiske rådgivning være stengt i uke 29

​Helsedirektoratet har revidert SMT-listen

/ 05.07.2018

Helsedirektoratet har revidert listen over sjeldne medisinske tilstander (SMT) fra 1. juli 2018.

Munn- og halskreftdagen 2018

/ 03.07.2018

Munn- og halskreftforeningen inviterer til en nasjonal fagdag om munn- og halskreft mandag 17. september 2018. Målgruppen for arrangementet er spesialister, helsepersonell som jobber med hode-halskreft, tannleger og andre interesserte.

Ønsker du feriestopp av Tidende?

/ 02.07.2018

Tidende distribueres med bud til de fleste av mottakerne, og mange får bladet på dørmatten sammen med morgenavisene. Hvis du melder feriestopp av avisen, stoppes imidlertid ikke automatisk leveringen av Tidende.

Tannleger sender flere bekymringsmeldinger

/ 30.06.2018

Ferske tall fra SSB viser at det har vært en kraftig økning i antall bekymringsmeldinger som blir sendt fra tannhelsetjenesten til barnevernet. I fjor sendte tannhelsetjenesten totalt 768 bekymringsmeldinger til barnevernet - mot 582 i 2014.