Verdens kariesfrie dag - 14. oktober

/ 11.10.2019

Mandag 14. oktober er “verdens kariesfrie dag”. Fokus i år er å begrense sukkerinntak hos barn under 2 år for å kunne gi forutsetning for bedre helse og tannhelse gjennom livet. Bli med å markere dagen med emneknaggen #BabiesAreSweetEnough.

Thomas Hylland Eriksen vinner Akademikerprisen 2019

/ 10.10.2019

Akademikerprisen gis ut årlig til personer som har utmerket seg med sin forskning og kunnskapsformidling. Årets pris går til den kjente sosialantropologen, forskeren og samfunnsdebattanten Thomas Hylland Eriksen.

Tannlegeforeningen reagerer sterkt på tannhelsekuttene i statsbudsjettet

/ 07.10.2019

Regjeringen la i dag frem sitt forslag til statsbudsjett for 2020. Her kuttes nesten 90 millioner kroner, hvorav drøyt 50 millioner til kjeveortopedi mens et utredningsarbeid om nettopp dette pågår. Dessuten underreguleres og kuttes takstene nok en gang, slik at pasientene må betale mer i egenandel. Dette er helt uholdbart, fastslår presidenten.

Nye tiårige tall fra Norsk Pasientskadeerstatning (NPE)

/ 01.10.2019

NPE publiserte i går sin oversikt over pasientskadeerstatninger etter pasientskade hos privatpraktiserende tannleger for perioden 2009-2018. Antallet er ikke veldig stort sett opp mot alle som behandles hos tannlegen, sier direktør i NPE, Rolf Gunnar Jørstad til NRK Dagsrevyen.

NTF støtter opp under Verdensdagen for psykisk helse

/ 30.09.2019

10. oktober markeres Verdensdagen for psykisk helse. NTF støtter markeringen for å minne om at munnhelse og psykisk helse påvirker hverandre gjensidig.

Utsatt frist for lav påmeldingsavgift for årets Landsmøte!

/ 26.09.2019

Fristen for å melde seg på årets landsmøte til redusert pris er utsatt til 7. oktober. Etter det øker prisene, så benytt deg av sjansen til å sikre deg plass nå!

Danske Bank inviterer til eksklusiv førpremiere på Spionen

/ 25.10.2019

Danske Bank inviterer Akademiker-medlemmer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Skien og Kristiansand til gratis kinoforestilling 15. oktober på filmen "Spionen".

Ny Økonomi- og administrasjonssjef i NTF

/ 10.09.2019

​Vi ønsker Cecilie Øvrebø Gjerdene velkommen som ny økonomi- og administrasjonssjef i sekretariatet.