​Styrking av medlemsfordelene - Akademikerne Pluss

/ 16.11.2018

Akademikernes medlemsforeninger lanserer Akademikerne Pluss – som skal sørge for økt satsning på medlemsfordeler.

Et viktig steg for pasientene som trenger det mest og et stort gjennomslag for NTF

/ 15.11.2018

Stortinget vedtok i dag at regjeringen må gjennomgå refusjonsordningene og sette i gang et arbeid med tiltak for å styrke tannhelsetilbudet med mål om å utvjevne sosial ulikhet i tannhelse ved å hjelpe dem som trenger det mest.

Verdens diabetesdag - om sammenhengen mellom periodontitt og diabetes

/ 15.11.2018

I forbindelse med verdens diabetesdag 14. november lanserte European Federation of Periodontology (EFP) et nytt Perio & Diabetes prosjekt, inkludert en fin animasjonsfilm om sammenhengen mellom de to sykdommene.

Regjeringspartiene og KrF innstiller mot APs tannhelseforslag

/ 14.11.2018

Et flertall på Stortinget har innstilt mot Arbeiderpartiets forslag med tiltak om et bedre tannhelsetilbud til dem som trenger det mest. Forslaget inneholdt blant annet et forslag om å gjennomgå refusjonsordningen for stønad fra det offentlige.

​Akademikerne fornyer samarbeidsavtalen med Danske Bank

/ 14.11.2018

Avtalen med Danske Bank er videreført for tre nye år, fra 1.1. 2019. NTF videreformidler med dette informasjon om bakgrunn for reforhandlingen av avtalen.

TSF Fellesseminar 2019

/ 06.11.2018

Tannlegespesialistenes Fellesorganisasjon (TSF) har gleden av å ønske velkommen til Fellesseminar 2019 på Quality Hotel Expo på Fornebu 25. og 26. januar. Temaet for konferansen er: "Når ting går galt i klinikken".

Tannlegen kommer best ut i landsdekkende studie av pasientenes tilfredshet

/ 02.11.2018

​I en landsdekkende studie av nordmenns tilfredshet med helsetjenestene i Norge kommer tannlegen best ut.

Nora Sveaass tildelt Akademikerprisen 2018

/ 24.10.2018

Professor, psykolog og menneskerettighetsforkjemper Nora Sveaass mottok Akademikerprisen for sitt arbeid med flyktninger, torturofre og mennesker utsatt for ulike former for overgrep.