NTF i dialog med Forbrukerrådet om hvakostertannlegen.no

/ 11.04.2019

Den norske tannlegeforening (NTF) er igjen i dialog med Forbrukerrådet om markedsportalen hvakostertannlegen.no. Forbrukerrådet har varslet at de er i gang med å sende ut informasjon om oppdatering av prisportalen, og vi minner om at tannhelsepersonell har en lovpålagt plikt til å holde sine priser oppdatert.

Lite ambisiøs folkehelsemelding

/ 10.04.2019

Regjeringen ved eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen la fredag 5.april frem sin stortingsmelding om folkehelse. NTF savner fokus på den orale helsens betydning for folkehelsen, og mener tobakksstrategien i meldingen er tafatt.

Arbeidskurs - Preparerings- og sementeringsteknikker ved adhesivt sementerte protetiske konstruksjoner

/ 10.04.2019

Ønsker du å lære mer om alternative prepareringsprinsipper og adhesiv sementering? Da bør du melde deg på arbeidskurset "Preparerings- og sementeringsteknikker ved adhesivt sementerte protetiske konstruksjoner", på UiO.

Foreslår helsebegrunnet sukkeravgift

/ 10.04.2019

Regjeringsoppnevnt utvalg anbefaler å oppheve dagens avgifter på sjokolade, sukkervarer og alkoholfrie drikkevarer og erstatte dem med en helsebegrunnet avgift. NTF støtter forslaget.

​Store tannhelseambisjoner fra Arbeiderpartiet

/ 09.04.2019

Arbeiderpartiet (AP) hadde sitt landsmøte i helgen og det var knyttet spenning til partiets tannhelsepolitikk. Partiet har nå vedtatt et fremtidig mål om å likestille tannhelsetjenesten med andre helsetjenester.

Akademikerseminar om pensjon og forsikringer

/ 06.04.2019

Har du oversikt over pensjonen din? Vet du hvilke forsikringsbehov du har? Storebrand ønsker medlemmer i Akademikerne velkommen til seminar om pensjon og forsikringer.

Medlemstilbud: Helseforsikring uten krav til helseerklæring

/ 01.04.2019

Normalt kreves det helseerklæring for å kjøpe helseforsikring, men Storebrand gir nå alle medlemmer i Tannlegeforeningen mulighet til å kjøpe helseforsikringen uten helseerklæring.

European Gum Health Day - 12. mai

/ 28.03.2019

European Gum Health Day markeres 12. mai av European Federation of Periodotology (EFP)