Artikkel om oral helse i prestisjetunge The Lancet

/ 15.09.2018

Den siste printutgaven av det prestisjetunge medisinske tidsskriftet The Lancet inkluderer kommentarartikkelen «Strengthening oral health for universal health coverage» skrevet av Harry-Sam Selikowitz.

Lyst til å være med og forbedre NTFs nettsider?

/ 06.09.2018

Tannlegeforeningen har startet en prosess med å forbedre og fornye våre nettsider. For å lykkes i dette arbeidet ønsker vi å kartlegge hva som fungerer og hva som ikke fungerer på vårt nettsted. Vi har derfor opprettet en undersøkelse som sendes ut per e-post til alle medlemmer hvor man kan komme med ris, ros og andre tilbakemeldinger.

Husk frist for lav påmeldingsavgift for årets Landsmøte!

/ 05.09.2018

9. september øker prisene for å delta på årets Landsmøte. Benytt deg av sjansen til å sikre deg plass til redusert pris nå!

Ny konstituert visepresident i NTF

/ 29.08.2018

NTFs visepresident Gunnar Amundsen har trukket seg fra vervet etter at han i juni ble valgt som ordførerkandidat for Høyre til kommunevalget 2019 i Haugesund. Etter skriftlig behandling i NTFs representantskap har hovedstyret konstituert Benedicte Heireth Jørgensen som ny visepresident for den gjenstående delen av valgperioden 2018-2019.

Akershus fylkeskommune i front på e-helse

/ 24.08.2018

Den offentlige tannhelsetjenesten i Akershus er først ute med introdusere e-resept i tannhelsesektoren. Løsningen vil bli iverksatt høsten 2018.

Norsk kandidat på valg til FDI Council

/ 23.08.2018

Den norske tannlegeforening har foreslått Harry-Sam Selikowitz som nytt medlem av Council i FDI World Dental Federation.

Få plasser igjen på våre workshops under årets landsmøte!

/ 22.08.2018

De fleste av landsmøtets foredrag er uten deltakerbegrensning, med unntak av de ulike workshoppene. Noen av disse er allerede fulltegnede, mens noen har få plasser igjen. Det lønner seg med andre ord å være tidlige ute med påmeldingen!

​Kampanjetilbud på leasing fra Danske Bank

/ 21.08.2018

I forbindelse med årets Nordental lanserer Danske Bank et tilbud som gjør det enklere og billigere å lease tannlegeutstyr. Du kan for første gang forhåndsfinansiere alt av utstyr til klinikken, og som medlem får du kampanjerente på leasing helt frem til Nordental.