Danske Bank

Gjennom vår avtale med Danske Bank kan du som medlem av Den norske tannlegeforening være trygg på at du har et av markedets beste betingelser over tid. Avtalen med Danske Bank er en del av Akademikeravtalen.

Oppdatert informasjon om priser og betingelser finner du på www.danskebank.no/tannlegeforeningen

Privatavtale
Bankavtalen med Danske Bank sikrer deg en svært gunstig rente på lån og innskudd, og du kan være trygg på at det er konkurransedyktig også over tid.

Se flere fordeler og avtal møte med rådgiver på danskebank.no/tannlegeforeningen

Bedriftsavtale
Som bedriftskunde i Danske Bank møter du et team med rådgivere med spesialkunnskap om bank- og betalingstjenester for tannlegebransjen. Sammen med moderne og brukervennlige løsninger gjør rådgiverne det enklere for deg å håndtere din økonomiske hverdag.

Avtalen sikrer deg i tillegg gunstige priser og betingelser på alt fra nettbank, firmakort, rådgivning, og vår mobilbetalingsløsning MobilePay og på finansiering.

Les mer om avtalen, priser og betingelser på danskebank.no/tannlege-bedrift

Kundeservice
Du får tilgang til et eget VIP-team ved å ringe telefon 05550 eller sende en epost til 05550@danskebank.no

Du kan også fylle ut kontaktskjema for å booke et møte med rådgiver

Flytteservice
Danske Bank hjelper alle medlemmer og deres familie med alt i forbindelse med bytte av bank.

Nettmøte
Ønsker du nettmøte med en rådgiver kan dette avtales.

Ønsker du å bli kontaktet av Danske Bank?
Danske Bank vil sende ut mer informasjon om sine produkter og tjenester. For å motta dette må du samtykke i at NTF gir dem din kontaktinformasjon. Logg inn på "Min Side" for å fylle ut samtykkeskjema