NTF ber alle privatpraktiserende fylle ut arbeidsmarkedsundersøkelsen

Medlemmer i privat sektor som ikke har fullført undersøkelsen fikk ny e-post 19. september. Vi trenger informasjon fra deg - fyll ut undersøkelsen NÅ!

Er det for mange tannleger? Hva bruker vi tiden vår på?

Dette er et par av de mange tingene vi ønsker å finne ut av i arbeidsmarkedsundersøkelsen 2016. Undersøkelsen ble sendt ut til alle i privat sektor januar 2016. Fremdeles er det mange som ikke har svart/fullført undersøkelsen, men det er ikke for sent! Vi ønsker derfor å minne om viktigheten av undersøkelsen for at NTF skal kunne lykkes i å vareta medlemmenes interesser.

Les mer om undersøkelsen i Tidende nr 1/2016

Hvis du ikke har mottatt epost med link til undersøkelsen ber vi deg snarest sende oss en epost til info@tannlegeforeningen.no

«Den private tannhelsetjenesten sysselsetter over 70 prosent av tannlegene i Norge. Informasjon om medlemmenes arbeidsmarked er av enormt stor verdi for at NTF skal lykkes i vårt politiske arbeid, for å kunne drive god medlemsrådgivning og for å tilpasse etterutdanningstilbudet og andre medlemstjenester»

- Camilla Hansen Steinum, President NTF