Velkommen til ​Kragerøkurset 2019

Telemark tannlegeforening ønsker velkommen til Kragrøkurset, 24. og 25. mai 2019. Tema: "Kompositt anno 2019"

kragerø-resort_cropTid
Fredag 24. og lørdag 25. mai 2019

Kragerø Resort, Stabbestad

Tannleger

Pris
Kursdeltaker: 5200.- (Inkluderer lunsj og konferansepakke begge dager og sosialt arrangement)
Ledsager : 1500.-

Kurset teller 10 timer i NTFs etterutdanningssystem

Påmelding gjøres via deltager.no
Hotellrom MÅ bestilles pr mail til Åse/Telemark tannlegeforening: Booking@krageroresort.no

Påmeldingsfrist
28. april 2019

Last ned fullt fagprogram (pdf)

Kursgiver
Tannlege Jan Frydensberg Thomsen
Jan Frydensberg Thomsen er tannlege og ettertraktet kursgiver nasjonalt og internasjonalt. Hans kurs gir matnyttig kunnskap som kan brukes på klinikken neste dag. Han jobber på Colosseumsklinikken i København med fokus på bittrekonstruksjon og estetisk og behandling med keramikk og kompositt. Han er tilknyttet Malmø universitet som manager of digital solution. Han har videreutdannet seg i USA og Italia innenfor fagfeltet sitt, og er visepresident i Scandinavian Academy of Esthestic Dentistry.

Kursomtale

Utviklingen innenfor bonding og komposittmaterialer går raskt, og det kan være vanskelig å følge med på alle fronter.
  • Hvilket bondingsystem er det beste?
  • Hva skal jeg kreve av et estetisk kompositt system?
  • Hvordan lykkes med den storklasse IV-fylling i en fortann med et godt resultat?
  • Hvordan oppnår jeg god approksimalkontakt og en god morfologi på mine molarfyllinger?
  • Er det noen fordeler med de nye Bulk Fill materialene?
  • Hvordan rekonstruerer jeg et nedslitt bitt på en rasjonell og sikker måte, både med porselen og kompositt?
  • Hvilket keramisk materiale skal jeg velge? Og hvilken sement er den riktige?

Kurset gir deg svar på alle nevnte spørsmål og flere – med et klinisk utgangspunkt

jo nesbøSosialt program

Telemark tannlegeforening er stolte av å presentere årets sosiale arrangement i regi av kursnemnda. I år går turen med båt til Tollboden i Kragerø. Her får vi servert fiskesuppe og hvitvin, samtidig som vi får en eksklusiv konsert med Jo Nesbø og Lars Jones.

Nærmere opplysninger
Kurskontakt Mai Kersten Gunnarsli,