Østfold tannlegeforening

Velkommen til Østfold tannlegeforenings sin side!

Årets sommerkurs:

Tid og sted:

Torsdag 7. juni klokken 17.30 ved Litteraturhuset i Fredrikstad

Sommerkurs 1sommerkurs 2

Rådgivende tannlege Frode Neegaard kommer og informerer oss om Helfo, organisering, nytt regelverk i 2018, enkelte takster, innslagspunkter, egenandelstak 2, kasuistikker osv.

Det vil også bli tid til å svare på spørsmål fra deltakere

Etter kurset blir det servert 2 retters middag med mineralvann ved restauranten Fabel som ligger i samme bygget

Kursavgift inkludert servering 800,-

Støtt opp om lokalforeningens kurs!

Påmelding til epost: ostfoldtannlegeforening@gmail.com

NB! Vennligst oppgi navn, epostadressen fakturaen skal sendes til og evt. matallergier ved påmelding

Påmeldingsfrist 25. mai 2018.

Bindende påmelding!

OFFENTLIG ANSATT: Vennligst oppgi navn, faktura- adresse og referansenr i mailen

Velkommen på kurs!

Hilsen styret i Østfold Tannlegeforening

sommerkurs 3sommerkurs 4

Om Østfold Tannlegeforening

Østfold tannlegeforening ble først stiftet 27.oktober 1895. Vi har i dag over 300 medlemmer.

Vi er en forening med gamle og stolte tradisjoner. Vi ønsker å bevare de lange tradisjonene samtidig som vi driver foreningen etter dagens standarder.

Lokalforeningen arrangerer kurs og møter, der det blir lagt vekt på å stimulere til faglig oppdatering i form av etterutdanning. Kurs og arrangementer vil bli fortløpende oppdatert på vår nettside. Vi minner også om vår facebookside. Dette er en lukket gruppe og innsyn i gruppen gis til medlemmer som melder interesse. Dette gjøres ved å søke oss opp på facebook og trykke seg inn på siden. Eventuelt kan mail sendes til ostfold@tannlegeforeningen.no.
Siden er ment som en informasjonskanal og diskusjonsforum. Vi oppfordrer våre medlemmer til å komme med innspill og ønsker. Vi minner videre om alminnelig skikk og bruk på siden.

Østfold Tannlegeforening ønsker å fremme sosiale og økonomiske interesser og et kollegialt samhold. Vi arbeider for en god tannhelse for alle. Målet vårt er å opprettholde en aktiv og levende forening til det beste for medlemmene!

Fra 01.01.18 har vi nytt styre. Vi består av:

Bilde alle 2

Leder: Anne-Sophie Indrevær, arbeidssted Sarpsborg.

Nestleder: Ingeborg Marie Haabeth, arbeidssted Fredrikstad.

Kasserer: Runa Morger arbeidssted Fredrikstad.

Sekretær: Marit Emanuelsen Selju arbeidssted Moss.

Styremedlem: Ragnhild Henriksen Løken arbeidssted Moss

Styremedlem: Malin Ludvigsen arbeidssted Sarpsborg

Styremedlem: Andreas Walstad arbeidssted Moss/Fredrikstad

Ta gjerne kontakt med oss på ostfold@tannlegeforeningen.no

Kontaktpersoner Østfold tannlegeforening

Vi er åpne for tips, gode råd eller andre innspill!
Hilsen styret i Østfold tannlegeforening: