Velkommen til årsmøtekurs i Nord-Trøndelag tannlegeforening 29.-30. september 2017!

Nord-Trøndelag Tannlegeforening har gleden av å ønske velkommen til Årsmøtekurs!

Dato: 29.-30. september 2017
Sted: Scandic Rock City Namsos
Tema: Dental Traumatologi & Avtagbar protetikk
Vi har et spennende program - Fredag holder Tove Wigen et heldagskurs i Dental Traumatologi. Lørdag holder Eva Børstad kurs i avtagbar protetikk. Et variert kurs for alle tannleger! Det blir selvfølgelig dentalutstilling, lunsj begge dager og fredag kveld blir det felles middag ved
Scandic Rock City. Alt på ett sted!
Vel møtt!

Meld deg på per e-post til: kurspamelding.nttf@gmail.com
Kursavgift: 3.000,- inkl. lunsj begge dager og 3-retters selskapsmeny fredag.
Konto : 0539.71.96692
Booking av rom gjøres direkte med Scandic Rock City, tlf 742 24 000 eller rockcity@scandichotels.com
Bookingreferanse: NTT290917

Om kursholdere

Tove Wigen er førsteamanuensis ved Institutt for klinisk odontologi ved Universitetet i Oslo. Fredag holder hun et heldagskurs i Dental Traumatologi.
Eva Børstad er spesialist i oral protetikk og jobber ved Collosseum Solsiden, tidl. Tannlegene ved Solsiden. Lørdag gir hun deg sine beste råd om avtagbar protetikk.

Spørsmål?

Kontakt oss på kurspamelding.nttf@gmail.com