Frist for lav påmeldingsavgift til NTFs Landsmøte 2017 utsatt

Årets landsmøteprogram gikk ved en feil ut til kun yrkesaktive medlemmer - det vil si at mange medlemmer ikke har fått programmet tilsendt i posten. Vi har derfor valgt å utsette fristen for påmelding med lav påmeldingsavgift til 22. september.

forside_LM_rammeÅrets landsmøteprogram ble sendt ut med Tidende nr 7/2017, men gikk ved en feil ut til kun yrkesaktive medlemmer. Det vil si at rundt 1500 av våre pensjonister, spesialistkandidater, vitenskapelige anatte, årskandidater, studenter og andre ikke mottok programmet. Vi beklager dette på det sterkeste og programmet er ettersendt, men i og med at disse mottok fagprogrammet sent har vi valgt å utsette fristen for påmelding med lav påmeldingsavgift.

Ny frist for lav påmeldingsavgift er 22. september!
Meld deg på nå!

Hvis du er en av dem som ikke har mottatt programmet ber vi deg sjekke kontaktinformasjonen som er registert på "min side"

Les mer om NTFs landsmøte under "kurs og utdanning".

Digital versjon av fagprogrammet kan lastes ned her!

Publisert: 13.09.2017