Mønsteravtalen for tannhelsesekretærer – forhandlinger 2018

Det er foreløpig ikke fastsatt dato for årets forhandlinger med Fagforbundet og Parat om Mønsteravtalen (veiledende avtale) mellom privatpraktiserende tannleger og deres tannhelsesekretærer.

Informasjon om resultatet vil bli lagt ut på nettstedet, og sendt som e-post til alle tannlegene i privat sektor som vi har e-postadressen til, så snart forhandlingene er avsluttet.

***

Ikke gå glipp av viktig informasjon fra foreningen din – sørg for at vi har din e-postadresse!

Er du usikker på om du har riktig e-postadresse registrert hos oss? Logg deg inn på Min side med medlemsnummer og passord, og velg Min profil for å sjekke om vi har riktig kontaktinformasjon. Vi er avhengig av at medlemmene sørger for at vi har oppdatert kontaktinformasjon.

Publisert: 22.06.2018