Ny generalsekretær i Akademikerne

Bengt Holmen overtar jobben som generalsekretær i Akademikerne etter Olav Ulleren i slutten av september. Holmen kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i Forsvarsdepartementet, og har bakgrunn fra blant annet Stortinget og NUPI.

Bengt-Holmen-generalsekretær1Holmen beskriver seg selv som svært samfunnspolitisk engasjert, og sier at å arbeide for Akademikerne gir en enestående mulighet i å bidra til en positiv utvikling av vårt arbeidsliv og samfunnsutvikling.

- Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på oppgavene som tilligger jobben sammen med leder av Akademikerne, styret, medlemsforeningene og ikke minst mine nye kollegaer i administrasjonen, sier Holmen i en pressemelding fra Akademikerne.

Les mer på www.akademikerne.no

Publisert: 03.07.2019