Akademikerne inviterer til høstkonferanse om grønn vekst

Hvordan skal vi oppnå vekst og samtidig skape de grønne kunnskapsarbeidsplassene Norge og verden trenger? 17. oktober inviterer Akademikerne til konferanse for å diskutere hvordan vi skal komme fra kunnskap til handling.

hostkonf_aka_nyhetTid: 17. okt. 08:30 – 17. okt. 12:00

Sted: Christiania hotell, Oslo

Akademikernes høstkonferanse er et viktig samlingssted og faglig påfyll for ansatte i medlemsforeningene, tillitsvalgte og medlemmer. På konferansen møter du de nye gründerne som ser forretningsmuligheter i å løse klimautfordringer. Du får høre hvorfor det er smart å investere i bærekraftige forretninger og om nye veier til mer bærekraftig business. Denne formiddagen vil by på mange eksempler på kunnskapsbaserte løsninger for et grønnere samfunn.

Statsminister Erna Solberg, John-Arne Røttingen (Forskningsrådet), og Kari Sollien (Akademikerne) er blant foredragsholderne.

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du på www.akademikerne.no

Publisert: 30.08.2019